2x VMS V310 bij familie Litjens Geijsteren

Familie Litjens wilde graag meer tijd voor het gezin, en daarbij klaar zijn voor de toekomst van het bedrijf. Arbeid is daarbij een belangrijk punt en mede daarom is de keuze gevallen op automatisering. We hebben onze bestaande stal opgeknapt en samen met van Grinsven een praktisch en efficiënte indeling gemaakt, met separatie-ruimte en split-entry-ruimte.

Waarom dan de VMS V310 van Delaval?

  • Het goede voorbehandelen waardoor er een hoge snelheid van melken is, wat zorgt voor een lage speenbelasting en goede uiergezondheid.
  • Zeer makkelijk melken van nieuwe vaarzen en verse koeien. Er hoeft niet ingeleerd te worden, de dieren staan rustig en het gaat soepel.
  • Het aansluiten met de super-3D-camera gaat zo mooi rustig en toch snel.
  • De hoogste capaciteit door het ‘echte’ voorbehandelen, het snelle aansluiten, de perfecte melktechniek en de unieke melktoestemming-instellingen.
  • De uitbreiding op de V300, de V310, de progesteron-meting met de Repro-module (V310) waardoor we de volledige vruchtbaarheid-status in beeld hebben. Denk hierbij aan koeien die cysteus, niet cyclisch of dragend zijn, maar ook verwerpingen en uiteraard de bepaling van het juiste inseminatie-moment. En dit klopt ook echt!

 

Terug naar overzicht