Vacature

BBL onder­houds­monteur

Bij Van Grinsven in Gemert zijn we op zoek naar een BBL onder­houds­monteur om ons team te komen versterken.

Waar kom je te werken?

Van Grinsven is niet zomaar een bedrijf; het is een familie. Met tradities sinds 1955, combineren we vakmanschap met innovatie. Onze reis van hoefsmid naar totaalleverancier voor de melkveehouderij weerspiegelt onze toewijding aan groei en kwaliteit. Als een hecht familiebedrijf koesteren we korte communicatielijnen en een diepe betrokkenheid bij elkaar. Onze passie voor duurzaamheid en innovatie in de melkveehouderij verbindt ons en drijft ons om samen te werken aan de toekomst.

Sluit je aan en help ons de agrarische gemeenschap te versterken.

 • 40 uur (inclusief school)
 • In overleg
 • Gemert

Wie zoeken wij?

Ter versterking van ons familiebedrijf zijn we op zoek naar een leergierige BBL Onderhoudsmonteur die zich wil ontwikkelen binnen de innovatieve wereld van de melkveehouderij. Ben je enthousiast over techniek en heb je affiniteit met de agrarische sector? Ben je daarnaast initiatiefrijk, werk je graag in teamverband en neem je je verantwoordelijkheden serieus? Dan pas jij perfect binnen ons team!

Heb je nog geen ervaring binnen dit vakgebied? Geen zorgen! Bij Van Grinsven verwelkomen we zowel kandidaten met ervaring als enthousiastelingen die nieuw zijn in de branche. Of je nu een achtergrond hebt in mechatronica, techniek, of simpelweg een sterke interesse in de agrarische sector, wij bieden je de kans om 'on the job' te leren en te groeien.

Ben je enthousiast? Solliciteer nu!

Wat ga je doen?

Als BBL onderhoudsmonteur combineer je werken met leren. Je wordt ondergedompeld in de nieuwste technologieën binnen de melkveehouderij en werkt samen met ervaren monteurs. Jouw taken omvatten het ondersteunen bij installaties, onderhoud, en reparaties van diverse systemen. Je leert werken met pneumatiek, hydrauliek, en software, en krijgt de kans om je vaardigheden in de praktijk te brengen en verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden?

Van Grinsven biedt jou een unieke kans om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen:

 • Een leer-werktraject binnen een vooruitstrevende sector.
 • Volledige vergoeding van opleiding en lesmateriaal.
 • Werk met een breed scala aan technieken en innovaties.
 • Ondersteuning en kennisdeling van enthousiaste en ervaren collega’s.
 • Een kans op een vast contract na succesvolle afronding van je opleiding.
 • Een positieve werksfeer in een hecht familiebedrijf, inclusief regelmatige vrijdagmiddagborrels.

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan de toekomst van de melkveehouderij? Neem dan contact met ons op en zet de eerste stap in jouw nieuwe carrière bij Van Grinsven!

Interesse? Solliciteer direct!

  Upload hier je CV of sollicitatiebrief