Werken bij van Grinsven

Wij zoeken enthousiaste
en gedreven collega’s

“Werken bij Van Grinsven betekent voor mij met veel passie werken aan de beste en nieuwste technieken”

Aan het woord

Vacatures

Openstaande vacatures

BBL onderhoudsmonteur

Lijkt het jou leuk om werk en school te combineren? ALS BBL onderhoudsmonteur werk je met de nieuwste technieken in de melkveehouderij. Samen met onze monteurs ga je aan de slag in een praktijkgerichte omgeving om je kennis en vaardigheden te vergroten. Als de vaardigheden en kennis groeit, krijg je de kans om meer zelf aan de slag te gaan. Ons doel is om jouw kennis uit te breiden, wat uiteindelijk een vast contract op kan leveren.

Wil jij stappen zetten in jouw school- en werkervaring? Sluit je dan bij ons aan!

  • 40 uur
    (inclusief school)
  • In overleg
  • Gemert
Bekijk vacature
Servicemonteur

Heb jij interesse in het werken met de nieuwste technologieën binnen de melkveesector? Als servicemonteur richt je je op het preventieve onderhoud van diverse systemen, waaronder onze melkrobots en melkstallen. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de installaties optimaal blijven werken. Daarnaast werk je mee in de storingsdienst, waarbij teamwork centraal staat in het streven naar de juiste oplossingen.

Spreekt dit je aan als een nieuwe uitdaging? Loop een dag met ons mee en ontdek of het iets voor jou is!

  • 40 uur
  • In overleg
  • Gemert
Bekijk vacature

Het optimaal laten functioneren van melkveebedrijven

We kennen de uitdagingen in de sector en weten voor welke keuzes melkveehouders staan. Onze oplossingen en ondersteunende producten op het gebied van melkwinning, stalinrichting en management sluiten daar naadloos op aan. Wij helpen bij het zo optimaal mogelijk laten functioneren van het melkveebedrijf. Dat doen we al sinds 1955.

Contact opnemen