Expertises

Wij begrijpen wat veehouders nodig hebben

Als totaalleverancier zijn wij het aanspreekpunt voor het hele project.

Onze geleverde oplossingen en producten staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en zijn ontworpen met het oog op langdurig comfort. Wij onderscheiden ons door onze vooruitstrevende en innovatieve benadering, waarbij we nauwlettend begrijpen wat melkveehouders werkelijk nodig hebben.

Melkwinning

Het hart van je melkveebedrijf is de melkwinning. Bij de keuze van een melksysteem is het cruciaal om te bepalen welke systeem het beste past bij je actuele en toekomstige behoeften en wensen. Je melkinstallatie bepaalt voor een groot deel de hoogte van je dagproductie, de kwaliteit van de melk en de flexibiliteit van het bedrijf. Een juiste melkinstallatie geeft plezier in het werk en daarmee hogere resultaten.

Voor iedere melkveehouderij hebben wij een passende melkinstallatie. Of het nu gaat om een conventioneel melksysteem, een automatisch melksysteem of een batchmelksysteem, samen met jou zoeken we naar de beste oplossing.

Stalinrichting

De manier waarop je de stal inricht bepaald voor een belangrijk deel het succes. Het is van invloed op de routing van je bedfrijf, de arbeidsomstandigheden, efficiency en het welzijn van de koeien. Jouw koeien zijn gebaat bij een comfortabele, vertrouwde en veilige omgeving.

Samen sterven we naar het optimale stalontwerp dat voldoet aan jouw wensen. We gebruiken hoogwaardige materialen van merken zoals Beerepoot, DeLaval, ATO-Agro en Suevia. Bovendien bieden we de mogelijkheid om in onze werkplaats specifieke aanpassingen te maken of maatwerk te leveren, zodat de stal perfect aansluit bij jouw behoeften en die van je koeien.

Koecomfort

Naast het belang van een efficiënte installatie en een comfortabele stalinrichting, mag de essentiële rol van optimale verzorging niet over het hoofd worden gezien. Het welzijn en de productiviteit van je koeien zijn direct gekoppeld aan de kwaliteit van de verzorging die je biedt. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van voedingsmiddelen, klauwgezondheidsproducten, en hygiëne en reinigingsmiddelen producten. Samen met jou kijken we welke producten het beste resultaat verwezenlijken.

Advisering

Op een melkveebedrijf staat alles met elkaar in verband en kan elke beslissing gevolgen hebben. Wij, als specialisten in melkwinning en stalinrichting, vinden het belangrijk om jou op de beste manier te ondersteunen.

Wij bieden persoonlijk advies over mogelijkheden bij zowel nieuwbouw als bestaande melkinstallaties. Met op maat gemaakte tekeningen, begeleiding bij de opstart van diverse systemen en de expertise van onze HMA-adviseur, hebben we de juiste tools en kennis in huis om je van passend advies te voorzien.

Onderhoud & Service

Onze rol gaat verder dan alleen het leggen van een sterke basis. Duurzame topprestaties bereik je door voortdurend en zorgvuldig onderhoud. Voor al onze klanten staan we garant voor preventief onderhoud van de hoogste kwaliteit en handhaven we een hoog servicelevel, zodat blijvende resultaten worden gegarandeerd.

Ons toegewijde team van ervaren monteurs vormt een hechte club waarop je kunt vertrouwen. Of het nu gaat om de overgang naar een nieuwe installatie of om dagelijkse ondersteuning en service, ons persoonlijke en directe contact wordt door onze klanten enorm gewaardeerd.