Over ons

Al generaties lang
passie voor melkvee

Vanuit het dealerschap van DeLaval zijn wij uitgegroeid tot een totaalleverancier van expertise, oplossingen, ondersteunende producten, service en onderhoud voor het melkveebedrijf.

Wij geloven niet alleen in maatwerk, wij geloven ook in de lange termijn. Oplossingen en producten die wij leveren zijn van hoogwaardige kwaliteit en gericht op blijvend comfort. Als leverancier lopen we voorop. We zijn vooruitstrevend, innovatief en begrijpen wat melkveehouders nodig hebben. We houden van ons vak en hebben een hechte band met onze klanten. Samen werken we dagelijks enthousiast en gericht aan topprestaties.

Familiebedrijf

Een hecht familiebedrijf

Sinds de oprichting in 1955 hebben wij een rijke geschiedenis als familiebedrijf, opgericht door Martien van Grinsven. Onze oorsprong als hoefsmid heeft zich geleidelijk verschoven naar een specialisatie in melkmachines en stalinrichting. Met het dealerschap van DeLaval hebben we in de loop der jaren ons dienstenaanbod uitgebreid, waardoor we nu een volledige leverancier zijn voor de melkveehouderij.

Ondanks onze groei blijven we een hecht familiebedrijf met korte communicatielijnen en een sterke betrokkenheid bij onze medewerkers. Onze trots is geworteld in de goede relaties die we hebben opgebouwd met onze gewaardeerde klanten. Als familie dragen we deze erfenis met zorg, streven we naar duurzaamheid en kijken we met enthousiasme uit naar de toekomst van onze bijdrage aan de agrarische gemeenschap.

Team

Kwaliteit door samenwerking

Wij focussen op langdurige relaties, zowel met onze klanten als onze medewerkers. Onze medewerkers zijn enthousiast, betrokken en hebben aan doorzettingsvermogen geen gebrek. Samen realiseren we de mooiste projecten, van begeleiding tot opstart en service.